Meteen naar de inhoud

b2b sales medewerker

Ben jij communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Triple Tree Callcenters is een jong en dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en service centraal staan. Als contactcenter zijn we constant bezig met het benaderen van klanten, waarbij wij streven naar gesprekken op maat. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste B2B-medewerker die makkelijk contact legt met anderen.

DE FUNCTIE

Voor deze functie behandel je zowel inbound als outbound klantcontacten; voer je gesprekken op maat om te voorzien in de behoefte van de klant; en ben jij verantwoordelijk voor het enthousiast maken van de klant. 

Voor je bij ons aan de slag gaat volg je een uitgebreid inwerktraject waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens deze training wordt je gecoacht op de werkvloer en leer je technieken m.b.t. gesprekskwaliteit. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, maar je zal er nooit alleen voor staan. Je komt namelijk in een behulpzaam en positief team terecht met collega’s die altijd voor je klaar staan. 

WAT BIEDEN WIJ?

WIE BEN JIJ?

Herken jij jezelf hierin en zou jij graag aan de slag willen in de commerciële sector? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT