Meteen naar de inhoud

Backoffice-medewerker

Voor onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar representatieve en servicegerichte Backoffice Medewerkers. Alle klanten van Triple Tree Callcenters verdienen de beste service, zo ook de klanten van onze opdrachtgevers. Ben jij communicatief sterk en sta jij graag klanten te woord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Met een goed humeur start je de dag voor een van onze opdrachtgevers. Er wacht namelijk weer een dag vol goede gesprekken op jou waarbij je hun klanten mag helpen. Met jouw positieve instelling en warme uitstraling geef je deze klanten het gevoel dat er echt naar hen geluisterd wordt. Dat is het belangrijkste.

Of je nu bij ons op kantoor of op het kantoor van de opdrachtgever werkt, als Backoffice medewerker ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Jij helpt onze opdrachtgevers namelijk hun commerciële doelstellingen te behalen door afspraken in te plannen met hun klanten. Hierbij voorzie je hen van passend advies wat goed aansluit op hun behoeften. Daarbij hou je altijd het welzijn van de klant in het oog.

Omdat jij in de frontlinie van het bedrijf staat horen opdrachtgevers ook graag van jou hoe jij denkt dat de service verbeterd kan blijven worden. Zo help jij hen het klantenproces proactief te blijven verbeteren.

WAT BIEDEN WIJ?

WIE BEN JIJ?

Klantvriendelijkheid zit bij jou in het bloed, waardoor jij altijd de beste service verleent aan onze klanten. Je denkt altijd in het belang van onze klanten en hebt een vlotte babbel. Je bent een administratieve duizendpoot die klanten graag helpt met het inplannen van hun afspraken. Hierbij ben je altijd representatief om de juiste indruk achter te laten. 

Daarnaast heb je:

Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT