Meteen naar de inhoud

Backoffice-Uitzendkracht

Voor een oogheelkundige kliniek zijn we per direct op zoek naar representatieve Backoffice Medewerkers voor hun twee locatie's: Eersel en Amsterdam. Iedereen die hier werkt weet als geen ander hoe belangrijk ons zicht is en dat goed zien alles waard is. Voor hun cliënten is het best spannend om een behandeling te laten doen om van hun bril of contactlenzen af te komen. Het is daarom van groot belang om tijdens het gehele traject alle comfort te bieden aan hun cliënten, zo ook aan de telefoon.

DE FUNCTIE

Met een goed humeur start je de dag op kantoor in Eersel óf Amsterdam. Er wacht namelijk weer een dag vol goede gesprekken op jou waarbij je de cliënten van deze oogkliniek mag helpen. Met jouw positieve instelling en warme uitstraling geef je deze cliënten het gevoel dat er echt naar hen geluisterd wordt. Dat is het belangrijkste.

Als Backoffice medewerker ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Jij helpt deze oogkliniek namelijk hun commerciële doelstellingen te behalen door afspraken in te plannen met hun cliënten. Hierbij voorzie je hen van passend advies wat goed aansluit op hun behoeften. Daarbij hou je altijd het welzijn van de klant in het oog.

Omdat jij in de frontlinie van het bedrijf staat hoort deze oogkliniek ook graag van jou hoe jij denkt dat de service verbeterd kan blijven worden. Zo help jij hen het klantenproces proactief te blijven verbeteren.

WAT BIEDEN WIJ?

Bij deze oogkliniek wordt graag met én voor elkaar gewerkt. Hetzelfde comfort wat aan cliënten wordt aangeboden, bieden zij ook aan hun medewerkers: zij bepalen namelijk grotendeels het succes van hun organisatie. 

Verder bieden zij:

WIE BEN JIJ?

Klantvriendelijkheid zit bij jou in het bloed, waardoor jij altijd de beste service verleent aan onze klanten. Je denkt altijd in het belang van onze klanten en hebt een vlotte babbel. Je bent een administratieve duizendpoot die klanten graag helpt met het inplannen van hun afspraken. Hierbij ben je altijd representatief om de juiste indruk achter te laten. 

Daarnaast heb je:

Herken jij jezelf hierin en wil jij deze oogkliniek op hun locatie in Eersel óf Amsterdam versterken? Solliciteer direct!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT