klantenservice medewerker

Ben jij communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Triple Tree Callcenters is een jong en dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. Als contactcenter streven we ernaar om iedere klant in haar behoefte te voorzien en écht het gesprek met elkaar aan te gaan. Om ons hierbij te ondersteunen zoeken wij klantenservice medewerkers die net dat stapje extra voor de klant willen zetten.

DE FUNCTIE

Voor deze functie zal je aan de slag gaan als klantenservice medewerker voor diverse inbound projecten. Hierbij ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat ze van de juiste informatie en een passend advies worden voorzien. Wanneer een klant een klacht of probleem heeft, pak je dit aan en los je dit direct op. Hierbij staat een goede afhandeling voorop; je hebt dan ook alle vrijheid om de klant een goede oplossing te bieden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de bijbehorende administratie. 

Voor je bij ons aan de slag gaat volg je een uitgebreid inwerktraject waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens deze training wordt je gecoacht op de werkvloer en leer je technieken m.b.t. gesprekskwaliteit. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, maar je zal er nooit alleen voor staan. Je komt namelijk in een behulpzaam en positief team terecht met collega’s die altijd voor je klaar staan. 

WAT BIEDEN WIJ?

WIE BEN JIJ?

Heb jij een vlotte babbel en ben je op zoek naar een uitdaging? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!