Meteen naar de inhoud

Supervisor

Alle klanten van Triple Tree Callcenters verdienen de beste service. Dat vraagt uiteraard om hoogwaardige gesprekken. Ben je gedreven, heb je leidinggevende capaciteiten en kun jij ervoor zorgen dat medewerkers optimaal presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Ben jij graag onder de mensen? Wij zoeken namelijk een supervisor die niet alleen stuurt op resultaat, maar ook klaar staat voor het team en verbinding creëert tussen de medewerkers. Bij Triple Tree Callcenters staan we namelijk voor kwaliteit en daar is een hecht team met een goede leidinggevende voor nodig. Jij kan medewerkers in de visie van Triple Tree Callcenters meenemen en overtuigen wanneer nodig. Daarnaast ben je communicatief vaardig en durf je zaken bespreekbaar te maken.

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op de werkvloer. Je legt verantwoording af aan de projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding van de medewerkers op verschillende projecten. Dit doe je door toe te zien op correcte uitvoering van belacties en op de kwaliteit en kwantiteit van de gesprekken. Dit betreft zowel in- als outbound campagnes.

WAT GA JE DOEN?

Als supervisor bij Triple Tree Callcenters houd jij je onder andere bezig met:

WAT BIEDEN WIJ?

We bieden een uitdagende en afwisselende baan op een gezellige werkplek vol ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

WIE BEN JIJ?

Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT