Meteen naar de inhoud

B2B Telemarketing

wij helpen jou met acquisitie, leadgeneratie
en het onderhouden van klantrelaties.

BUSINESS TO BUSINESS

Wil jij effectief contact leggen met (potentiële) klanten? B2B Telemarketing leent zich hier uitstekend voor. Het is niet alleen een efficiënt medium om nieuwe contacten te leggen, maar ook om bestaande contacten te onderhouden. Combineer dit met ervaren agents die focussen op kwalitatieve gesprekken en het resultaat volgt vanzelf. 

Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van telemarketing. Zo kunnen wij:

Onze B2B diensten

Triple Tree Callcenters ondersteunt jou in jouw ambities. Of je nu meer omzet of nieuwe klanten wil, onze experts staan voor jou klaar. Wij kunnen je onder andere van dienst zijn met:

Leadgeneratie

Bij het genereren van leads combineren wij graag online met offline. We merken dat online leadgeneratie in combinatie met een telefonische opvolging de beste conversies oplevert. Ons marketingbureau, Triple Tree Digital, kan hierbij een mooie content marketingstrategie leveren. Hierop leveren wij een lead nurturing strategie om leads op te volgen en te behouden.

Afspraken maken

Wij maken een eerste inschatting van de kwaliteit van de lead en zorgen voor kwalitatieve afspraken. Het doel hierbij is om goede afspraken te maken met iemand die oprecht geïnteresseerd is. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook lookalikes, oude klanten of alternatieve afzetgebieden benaderen voor mogelijke afspraken.

Database screening

Heb jij een klantenbestand die opgeschoond dient te worden? Daar kunnen wij mee helpen! Wij contacteren alle klanten om te controleren of de juiste contactpersonen in het bestand staan. Dit vergroot je bereik en geeft je de kans om opnieuw in contact te komen met bestaande klanten.

Koude acquisitie

Wij voeren marktonderzoek uit naar nieuwe potentiële doelgroepen of afzetgebieden. Deze benaderen wij vervolgens met een open gesprek waarin we op zoek gaan naar de behoefte van de klant. Door hierop in te spelen geven we mogelijke klanten ook echt het idee dat ons telefoontje een toegevoegde waarde heeft. Dit levert kwalitatieve afspraken op.

Onze B2B klanten

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

CONTACT

SOLLICITEREN