Meteen naar de inhoud

B2C Telemarketing

wij helpen jou met ledenwerving, telesales
en het opvolgen van leads.

BUSINESS TO CUSTOMER

Wil jij effectief contact leggen met (potentiële) klanten? B2C Telemarketing leent zich hier uitstekend voor. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Onze agents hebben oog voor saleskansen, luisteren naar de behoefte van de klant en weten hier perfect op in te spelen. Ze combineren hierbij hun kennis en kunde met de tone of voice van jouw bedrijf. Zo sluiten onze gesprekken perfect aan op het imago van jouw bedrijf. 

Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van telemarketing. Zo kunnen wij:

Onze B2C diensten

Triple Tree Callcenters ondersteunt jou in jouw ambities. Of je nu meer omzet of nieuwe klanten wil, onze experts staan voor jou klaar. Wij kunnen je onder andere van dienst zijn met:

Leadgeneratie

Wij zetten telemarketing graag in voor het genereren van nieuwe klanten, leden of donateurs. We zoomen samen in op de doelgroep, stellen criteria op voor geschikte leads en maken afspraken met oprecht geïnteresseerde leads. Triple Tree Digital kan hierbij ook een online leadcampagne uitrollen die opgevolgd wordt door het callcenter.

Telesales

Wij noteren bestellingen, sluiten abonnementen af en maken kwalitatieve afspraken met (potentiële) klanten. Zo kun jij je bezig houden met de core business en regelen wij alles eromheen. Onze agents zijn gespecialiseerd in het maken van het eerste contact en doen dit altijd in een passende tone of voice voor de doelgroep.

Onderwijs campagne

Wij benaderen studenten die zich voor open dagen of andere voorlichtingen hebben aangemeld. We inventariseren of de student voldoende is geïnformeerd en verstrekken meer info waar nodig. Daarnaast plannen wij afspraken met hen in indien zij verder geholpen dienen te worden. Zo vergroten wij jouw studentenaantal!

Marktonderzoek

Wij voeren marktonderzoek uit naar nieuwe potentiële doelgroepen of afzetgebieden. Deze benaderen wij vervolgens met een open gesprek waarin we op zoek gaan naar de behoefte van de klant. Daarnaast voeren we ook klanttevredenheidsonderzoeken uit. Zo vergroot je niet alleen de doelgroep, maar leer je de doelgroep ook beter kennen.

Onze B2C klanten

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

CONTACT

SOLLICITEREN