Meteen naar de inhoud

onze diensten

wij vergroten jouw bereik

telemarketing triple tree

NOW CALLING ...

Wij bellen niet zomaar. Voor we starten met telefoneren doorlopen we eerst een uitgebreid voorbereidingstraject. Hierin stellen we samen de doelstellingen en doelgroep van de telemarketing campagne vast. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste agents met de juiste ervaring worden ingezet voor de campagne.

Zij krijgen vervolgens uitgebreid training over jouw bedrijf en alles wat met de campagne te maken heeft. Deze kennis helpt hen een volwaardig gesprek te voeren met de juiste tone of voice. Tijdens het bellen blijven we de resultaten tracken zodat we hieruit learnings kunnen halen om het bellen gedurende de campagne bij te sturen. Zo zorgen wij altijd voor het beste resultaat. 

triple tree callcenters diensten

Waar wij mee kunnen helpen

Bij Triple Tree Callcenters houden wij ons volledig bezig met het onderhouden van klantrelaties. Zo zijn wij niet alleen in de B2B- en B2C-markt actief, maar staan wij ook voor je klaar op het gebied van fondsenwerving en klantservice. 

B2C Telemarketing

Als bedrijf wil je focussen op je core business en niet te veel bezig zijn met telefonisch contact met klanten. Wij nemen dit contact van je over zodat jij de volle focus kan behouden op jouw belangrijkste taken. Telefonisch contact is namelijk onze core business!

B2B Telemarketing

Heb je als bedrijf je doelgroep in kaart maar onvoldoende capaciteit voor acquisitie? Of wil je dat je accountmanagers bij klanten zitten en niet te veel tijd kwijt zijn met zelf acquireren? Dan is het tijd om kennis te maken met de B2B-mogelijkheden van Triple Tree. 

Fondsenwerving

Ben je op zoek naar loyale donateurs voor je goede doel? Wij  dragen graag ons steentje bij als ambassadeur voor jouw goede doel. Onze ambassadeurs verdiepen zich in jouw missie en zetten zich voor 100% in voor jouw fondsenwerving. 

Klantenservice

Wil jij graag je klantenservice uitbesteden zodat jij je op andere belangrijke zaken kan focussen? Onze experts nemen dit graag  over. Zij luisteren naar de wensen van de klant en geven passend advies. Wij zijn pas tevreden als de klanten tevreden zijn!

Onze Werkwijze

Stap 1

Eerste
Kennismaking

We starten met een uitgebreide kennismaking waarin we de doelen, unique selling points en de doelgroep van de campagne uitvoerig bespreken. Door samen de ins en outs van de huidige bedrijfsvoering te bespreken komen we tot een betere strategie.

Stap 2

Telemarketing Strategie

Op basis van de campagnedoelen en doelgroep gaan we een strategie bepalen. Hierbij nemen we de huidige jaarplanning onder de loep en inventariseren we welke telemarketing processen al zijn verricht. Zo bepalen we waar nog kansen liggen.

Stap 3

Campagne Voorbereiden

Voor we aan de slag gaan richten we de campagne technisch in. Daarnaast vragen we je om een briefing aan de medewerkers te geven over jouw bedrijf en de campagne. Dit is een mooi moment om binding te creëren tussen de bellers en de opdrachtgever.

Stap 4

Campagne
Aftrap

Vervolgens starten we met het bellen. In de eerste week ontvang je een dagelijkse rapportage inclusief de gevoerde gesprekken van ons. Deze ontvang je daarna op wekelijkse basis. Ook plannen we maandelijkse evaluaties voor het bespreken en optimaliseren van de campagne.

Stap 5

Campagne
Analyse

Na afloop van de campagne ontvang je van ons een totaal analyse, rapportage en data-export. Hierin kun je in één oogopslag zien hoe de campagne is verlopen en welke resultaten behaald zijn. Hierin vind je ook een uiteenzetting van het adressenbestand met de resultaten per segment.

Wie je voorgingen:

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT