Meteen naar de inhoud

Klantenservice

Outsource je klantenservice en focus op je core business

Triple Tree

KLANTENSERVICE UITBESTEDEN

Triple Tree Callcenters is gespecialiseerd in het overnemen van de klantenservice. Of het nu gaat om het afhandelen van klachten; het plaatsen van bestellingen; of het beantwoorden van vragen, ons team verzorgt al het klantencontact. Onze medewerkers luisteren echt naar de behoefte van de klant en geven op basis hiervan een advies. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Zo verlaat ieder klant het gesprek met een voldaan gevoel. 

De voordelen: 

Onze Klantenservice diensten

Wij leveren een multichannel service. Iedere klant benadert bedrijven namelijk op een andere manier. De een geeft de voorkeur aan bellen, de ander zoekt toenadering via social media. Ons team staat voor ieder kanaal klaar.

Telefoonservice

Met onze telefoonservice hebben klanten de mogelijkheid om iedere werkdag, én op zaterdag, persoonlijk contact te krijgen. Onze medewerkers ontvangen een belscript op maat, zodat elke klant in de tone of voice van jouw bedrijf wordt toegesproken. Zo verzorgen wij een optimale klantbeleving.

Email Management

Op basis van de communicatierichtlijnen binnen jouw bedrijf stellen we instructies op voor onze klantenservice medewerkers. Hierdoor wordt iedere klant goed geholpen en kunnen onze medewerkers afwegen of er direct actie moet worden ondernomen. Zo hebben jouw medewerkers meer tijd voor andere werkzaamheden.

Social Media

Tegenwoordig zoeken steeds meer klanten contact via social media, het is dus van belang om ook op deze kanalen goed bereikbaar te zijn. Jij geeft ons toegang tot jouw sociale media en wij zorgen voor een snelle opvolging van direct messages. Hierbij wordt geluisterd naar de echte behoefte van de klant en krijgen medewerkers de vrijheid om een passende oplossing te vinden.

Live Chat

Bij een live chat is het van groot belang om tijdig een reactie te geven. Dit wordt namelijk gezien als het kanaal waar klanten het snelste een reactie kunnen verwachten. Onze medewerkers zijn er dan ook op getraind om klanten op een professionele wijze van een snelle reactie te voorzien. Zo kan iedere klant op korte termijn met een voldaan gevoel het gesprek verlaten.

"Wat zo leuk is aan dit werk zijn de gezellige gesprekken met de consument. Je gaat echt het gesprek aan met de klant en krijgt de vrijheid om een passende oplossing of antwoord voor iedere klant te vinden. "
klantenservice triple tree
Marie-Lène
Klantenservice medewerker

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

CONTACT

SOLLICITEREN