Meteen naar de inhoud

Fondsenwerving

wij helpen jou met het werven en behouden van loyale donateurs

JOUW DONATEUR,
ONZE ZORG

Ben je op zoek naar loyale donateurs voor je goede doel? Dan helpen wij graag. Contact maken met donateurs is ons vak en dagelijks zetten wij ons in voor allerlei goede doelen. We dragen graag ons steentje bij als ambassadeur van jouw goede doel. Onze agents worden dan ook expert op het gebied van jouw organisatie, staan echt voor het goede doel en zetten zich voor 100% in om jouw goede doel te promoten. 

Wij zorgen er niet alleen voor dat het aantal donateurs toeneemt, maar ook dat de kwaliteit van de donateurs verbetert. Als goed doel is een groot deel van je inkomsten afkomstig van giften en donaties, daarom proberen wij loyale donateurs te werven die je langdurig steunen. 

Onze Fondsenwerving diensten

Er zijn verschillende manieren om langdurige samenwerkingen met donateurs aan te gaan. Graag gaan we samen op zoek naar de manier die het beste bij jouw organisatie past. 

Heractiveren

Het heractiveren van inactieve donateurs is een relatief eenvoudige manier om donateurs te werven. Door inactieve donateurs met een goed gesprek te benaderen en hen te herinneren aan hun initiële reden om donateur te worden, kun je inactieve donateurs voor je terug winnen. Zo genereren wij een groei in het aantal donateurs.

Upgraden

Donateurs die zich sterk betrokken voelen bij jouw werk, zijn mogelijk bereid om hun huidige donatiebedrag of -frequentie te verhogen. Tijdens deze gesprekken worden ze bedankt voor hun trouwe steun en wordt hun aandeel in de prestaties van je goede doel benadrukt. Deze upgradegesprekken zorgen vaak voor een groei in inkomsten.

Periodiek schenken

Door donateurs de mogelijkheid aan te bieden om periodiek te schenken, verlaag je de drempel voor een langdurige samenwerking. Onze ambassadeurs verzamelen de gegevens voor een volmacht, controleren op een goede ontvangst en beantwoorden alle bijbehorende vragen. Het enige wat de donateur nog hoeft te doen is een handtekening te zetten!

Nalatenschappen

Voor goede doelen zijn nalatenschappen een groeiende bron van donateursinkomsten. Hierbij is een integere en vriendelijke aanpak van onze ambassadeurs van belang. Onze ambassadeurs kiezen zelf het goede doel waarvoor ze willen bellen. Hierdoor bellen ze echt met passie, die ze goed kunnen overbrengen op potentiële donateurs.

Onze Fondsenwerving klanten

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

CONTACT

SOLLICITEREN