Meteen naar de inhoud

Over triple tree callcenters

kwaliteit, openheid, betrokkenheid

MEER OVER ONS HET CALLCENTER

MEER OVER ONS

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief op het gebied van telemarketing. In deze jaren heeft deze sector zich enorm ontwikkeld; wat stabiel is gebleven, is ons streven naar goede service en een hoge kwaliteitsstandaard. Wij richten ons daarbij op het voeren van natuurlijke, ongedwongen gesprekken met (potentiële) klanten. Op die manier volgt het resultaat vanzelf. Dat is onze overtuiging. 

telemarketing triple tree

Deze vrolijke gezichten gaan voor jou aan de slag

Esther van Weert

Project Manager

Carmen Akerina

coach

Méér dan een callcenter.

Een goed gesprek tussen twee personen, dát is waar het bij Triple Tree Callcenters om draait. Wij werken niet alleen uitvoerend, maar denken graag met onze opdrachtgevers mee. 

Triple Tree

"Practice what 
 you preach."

Dit is een belangrijk uitgangspunt binnen ons bedrijf. Iedere medewerker volgt een intern opleidingstraject om zich te blijven ontwikkelen en up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Deze medewerkers worden begeleid door echte kenners van het vak; onze directie is al jaren actief in de callcenterbranche. Met hun expertise begeleiden ze nieuwe medewerkers van beginners naar belspecialisten. Zo waarborgen wij onze kwaliteit.

Triple Tree

Vertrouwde 
 gezichten

Door met veel vaste en vertrouwde gezichten te werken, kunnen wij een goede band creëren met onze opdrachtgevers. Wij zetten op ieder project vaste bellers in, zodat onze bellers volledig in de materie zitten.  Bovendien zorgen we ervoor dat onze werknemers affiniteit hebben met de organisaties en zich kunnen inleven in de doelgroep waarvoor zij bellen. Denk bijvoorbeeld aan onze 50-plussers die namens omroep MAX bellen.

Triple Tree

Langdurige 
 samenwerking

Kwaliteit, openheid en betrokkenheid. Dat zijn de drie kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden. Goede kwaliteit gesprekken, transparantie naar elkaar en proactief meedenken zijn volgens ons de basis voor een sterke relatie. Ons doel is dan ook om langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze opdrachtgevers. Tijdens deze samenwerking blijven we constant met elkaar in gesprek om campagnes te blijven optimaliseren en zo de beste resultaten met elkaar te behalen.

erkend leerbedrijf
Digitaal beeldmerk Erkend stagebedrijf hbo-wo

Testimonials

Kom jij ons team versterken?

SOLLICITEREN

CONTACT