Meteen naar de inhoud

werken bij ons Callcenter

waar kwaliteit en persoonlijk contact centraal staan

werken bij headsets

SAMEN MEER IMPACT

Werken bij Triple Tree Callcenters is werken met plezier. Bij Triple Tree geven we je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door ieders sterke punten extra te benadrukken en ontwikkelen, kunnen we samen betere resultaten behalen. Zo heeft iedere medewerker met zijn of haar talent impact op onze klanten. 

Waar andere callcenters zich focussen op de sales, focussen wij ons op kwaliteit. Door een zo natuurlijk mogelijk gesprek aan te gaan volgt de sale namelijk vanzelf. Bellen met een standaard script is bij ons niet aan de orde. Wij stimuleren juist om een gesprek op maat te voeren. 

werken bij strepen

Onze vacatures

Wil je graag werken bij een callcenter waarbij de focus ligt op kwaliteit en persoonlijk contact? Bekijk dan onze openstaande vacatures en kijk of er iets voor jou tussen zit!

Bij deze functie ga je binnen het callcenter aan de slag met zowel inbound als outbound projecten. Zo kan het zijn dat je op het ene moment excellente klantenservice levert en op het andere moment nieuwe donateurs werft voor een goed doel. Natuurlijk overleggen we altijd wat er bij je past en welke projecten jou aanspreken. Zo kan jij iedere dag vol passie onze klanten te woord staan!

Lees meer >

Wij zijn op zoek naar ambassadeurs voor goede doelen die zich goed in kunnen leven in anderen. Je zal betekenisvolle gesprekken aangaan waarbij je de potentiële donateur inspireert om het goede doel te steunen. Deze functie kan zowel vanuit thuis als op ons kantoor!

Lees meer >

Wat wij bieden

We verwachten aardig wat van je, maar je krijgt er veel voor terug. 

Flexibele werktijden

Onze openingstijden bieden uitgebreide mogelijkheden m.b.t. werktijden en werkdagen. Ben jij 's avonds het meest productief? Dan geven we je de latere uren! Daarnaast kan je zelf kiezen of je thuis of op kantoor werkt.

Certificering

Heb je geen ervaring in de callcenterbranche? Geen probleem! Wij verzorgen intensieve opleidingstrajecten waarin je volledig wordt klaargestoomd. Na het volgen van verschillende opleidingstrajecten ontvang je een certificaat.

Goed uurloon

Bij ons draait het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Daarom werken wij ook niet met sales-bonussen. Onze werknemers werken hard en worden hier naar betaald. Zo stimuleren wij persoonlijk contact en kwaliteit van gesprekken.

Testimonials

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT