Meteen naar de inhoud

CALLCENTER AGENT

16 uur - MBO

"Dankzij jou glimlachen al onze klanten, en wij daardoor ook"

Alle klanten van Triple Tree Callcenters verdienen de beste service. Dat vraagt uiteraard om hoogwaardige gesprekken. Word jij er blij van om als callcentermedewerker, iedere dag weer klanten blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Met een goed humeur kom je binnen om samen met je collega’s de dag vrolijk op te starten. Hoewel je net van huis vertrokken bent voelt het toch weer als thuiskomen zodra je het kantoor binnenstapt. Na het halen van een kop koffie start je aan een toegewezen project wat goed bij jou past. Iedere dag is weer anders; wij werken namelijk niet met een script, dit geeft jou de vrijheid om net dat stapje extra te zetten voor de klant. 

Waar andere callcenters zich focussen op de sales, focussen wij ons op kwaliteit. Door een zo natuurlijk mogelijk gesprek aan te gaan volgt de sale namelijk vanzelf. Enthousiast?! Lees verder en neem contact met ons op om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

WAT GA JIJ DOEN?

Binnen het callcenter ga je aan de slag met inbound en outbound projecten. Zo kan het zijn dat je op het ene moment excellente klantenservice levert en op het andere moment nieuwe donateurs werft voor een goed doel. Natuurlijk overleggen we altijd wat er bij je past en welke projecten jou aanspreken. Zo kan jij iedere dag vol passie onze klanten te woord staan. 

Bij onze inbound projecten werk jij als eerste én belangrijkste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Jij luistert aandachtig naar de vraag van de klant en zorgt dat deze van een passend advies wordt voorzien. Omdat jij in de frontlinie van ons bedrijf staat horen we graag hoe jij denkt dat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Zo komen we samen steeds een stapje verder. 

Bij onze outbound projecten ga jij betekenisvolle gesprekken aan waarbij je potentiële donateurs inspireert om het goede doel te ondersteunen. Met een flinke dosis overtuigingskracht en een bak vol compassie weet jij in ieder gesprek haakjes te vinden om op in te spelen. Zo haal je niet alleen een donatie, maar ook een warm hart binnen voor een goed doel. 

WAT BIEDEN WIJ?

WIE BEN JIJ?

Klantvriendelijkheid zit bij jou in het bloed, waardoor jij altijd de beste service verleent aan onze klanten. Je denkt altijd in het belang van onze klanten en hebt een vlotte babbel. Hiermee weet jij ieder gesprek positief af te sluiten. Jij bent namelijk pas tevreden als de klant ook tevreden is. 

Daarnaast heb je:

Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT