Meteen naar de inhoud

Fondsenwerving medewerker

16 uur - MBO

Ben jij communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Triple Tree Callcenters is een jong en dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en service centraal staan. Als callcenter zijn we constant bezig met het benaderen van donateurs, waarbij wij streven naar gesprekken op maat. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een gepassioneerde goede doelen ambassadeur die makkelijk contact legt met anderen.

DE FUNCTIE

Voor deze functie ga je aan de slag met leuke, veelzijdige projecten. Je gaat betekenisvolle gesprekken aan waarbij je de potentiële donateur inspireert om het goede doel te steunen. 

Om de perfecte balans te vinden tussen klantvriendelijkheid en commercie volg je voor je bij ons aan de slag gaat een uitgebreid inwerktraject. Tijdens dit traject leer je de goede doelen kennen, word je gecoacht op de werkvloer en leer je technieken m.b.t. gesprekskwaliteit. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Het is een functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om écht het gesprek aan te gaan en goede doelen een warm hart toe te dragen. 

WAT BIEDEN WIJ?

WIE BEN JIJ?

Herken jij jezelf hierin en zou jij graag de maatschappij een handje willen helpen? Solliciteer direct en laat ons weten hoe jij ons team kan versterken!

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT