Meteen naar de inhoud

vul het
formulier in

voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

JOUW DONATEUR,
ONZE ZORG

Ben je op zoek naar loyale donateurs voor je goede doel? Dan helpen wij graag. Contact maken met donateurs is ons vak en dagelijks zetten wij ons in voor allerlei goede doelen. We dragen graag ons steentje bij als ambassadeur van jouw goede doel. Onze agents worden dan ook expert op het gebied van jouw organisatie, staan echt voor het goede doel en zetten zich voor 100% in om jouw goede doel te promoten. 

Een greep uit onze diensten

Er zijn verschillende manieren om langdurige samenwerkingen met donateurs aan te gaan. Graag gaan we samen op zoek naar de manier die het beste bij jouw organisatie past. 

Heractiveren

Het heractiveren van inactieve donateurs is een relatief eenvoudige manier om donateurs te werven. Door inactieve donateurs met een goed gesprek te benaderen en hen te herinneren aan hun initiële reden om donateur te worden, kun je inactieve donateurs voor je terug winnen. Zo genereren wij een groei in het aantal donateurs.

Upgraden

Donateurs die zich sterk betrokken voelen bij jouw werk, zijn mogelijk bereid om hun huidige donatiebedrag of -frequentie te verhogen. Tijdens deze gesprekken worden ze bedankt voor hun trouwe steun en wordt hun aandeel in de prestaties van je goede doel benadrukt. Deze upgradegesprekken zorgen vaak voor een groei in inkomsten.

Periodiek schenken

Door donateurs de mogelijkheid aan te bieden om periodiek te schenken, verlaag je de drempel voor een langdurige samenwerking. Onze ambassadeurs verzamelen de gegevens voor een volmacht, controleren op een goede ontvangst en beantwoorden alle bijbehorende vragen. Het enige wat de donateur nog hoeft te doen is een handtekening te zetten!

Nalatenschappen

Voor goede doelen zijn nalatenschappen een groeiende bron van donateursinkomsten. Hierbij is een integere en vriendelijke aanpak van onze ambassadeurs van belang. Onze ambassadeurs kiezen zelf het goede doel waarvoor ze willen bellen. Hierdoor bellen ze echt met passie, die ze goed kunnen overbrengen op potentiële donateurs.

Zij gingen je voor

Onze cases

Een unieke combinatie van twee bureaus onder één dak: een callcenter en een marketingbureau.

Door onze unieke samenwerking weten wij hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken én behouden.

Callcenter

Wij zijn een callcenter die 25 jaar ervaring in de callcenter-branche combineert met persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf. Wij doen net een stapje extra en weten als geen ander hoe belangrijk de tone of voice en de kwaliteit van het dialoog is.

Digital marketing

Wij zijn een marketingbureau die graag met veel energie sterke, strategische en creatieve marketing campagnes ontwikkelt. Wij helpen om je merk krachtig en aantrekkelijk neer te zetten en met doeltreffende campagnes de juiste doelgroep te bereiken.

Are you ready to Triple Your Benefits?

Kom dan gauw langs voor een kop koffie of thee en we bespreken de mogelijkheden!

SOLLICITEREN

CONTACT